18 Ağustos 2008 Pazartesi

Yazmak...Yalnız...Yolda...

Siyahlığın ortasından tam size teğet geçen yaklaşık 1 metre uzunluğunda beyaz yassı kutucuklar varsa korkmayın yoldasınız... Evet komik bir başlangıçtı belki de ama yolda olmak insanı biraz olsun farklı hissettirmez mi ? Sonuçta ya bir otobüstesiniz tanımadığınız onlarca insan arasında. Ya da kendi arabanızda... Her iki türlü de özleneni yaşamaya fırsatınız var. Özlenen mi ? Yalnız kalmak... İster camdan bakıp ağaçlara, hayal gücünüz biraz olsun yüksekse de güzel bir oyun oynayın.. Bu evde yaşayanlar acaba nasıl insanlar...??? Güzel bir oyun yanınızda sevdiğiniz birisi varsa geyiğe dalmaktan kaçının.

Yazdıkça fark ediyorum ki yalnızlığı özleyen seven birisi olup çıkmışım. Belki de bu yüzden kimselere söz etmedim günlüğümün varlığından. Özgür olabilmekse isteğim "a bunu neden böyle yazdın" diyen olmamalı. Google harıl harıl çalışıyor sitemi millete göstermek için bakalım daha ne kadar dayanacağız özgürlüğün kalelerini yıkmak isteyenlere.

Peki bugüne ne bıraktın hayatına dair anlatılmak istenen derseniz. Şu bizim halkımız, ne desem ne söylesem kendime de onlara da çare bulamıyorum. Pek pervasız çok umarsız davranışlar içindeler. Bazen katı bir disiplin isteği, değer verileni yok etmek ve robot insanı yaratmak gibi istekler doğuyor içimde. Ancak bu temeli güçlü millet bunu haketmiyor. Sadece birilerinin onlara ellerinde güzel işler yapabilmeleri için bir çok yetenek olabileceğini en güzeli de öğrenmenin güzelliğini anlatmaları gerekiyor. Bunu hissettirmek yaşatmak işte bir liderin en güzel en önemli özelliği budur kanımca. Öğretmenin güzelliğini hissettirmek.

Neredeyim : Tekirdağ'a girmek üzereyim Keşan'dan dönüyorum.
Nasılım : Hafif öfkeli,derin düşünceli,yalnızlığından mutlu. Telefona sevgisiz.
Ne yapalım : Gece ışıkların birer birer yakıldığı bir saat var şu an yaşıyorum mesela her gün değişiyor tabi onu buldurup izleyin. Ev sessiz olsun balkon güzel bir tema yaratabilir.
Ne Okuyalım : Bill Gates'e ait "The Road Ahead" (Önümüzdeki Yol) adlı geleceğe dair bir kitap var.Sevdim deneyin derim.

Hiç yorum yok: